RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inga Merethe Wiik sa i åpen halvtime at beboerne vil fortsette å kjempe for Idioten.
Inga Merethe Wiik sa i åpen halvtime at beboerne vil fortsette å kjempe for Idioten.

Ny kamp om Idioten

Det ble på gårsdagens bydelsutvalgsmøte vedtatt at man på nytt skal utrede mulighetene for å bygge barnehage på det omstridte området.

- Vi begynner å bli trett av disse omkampene, sa Hans Borchgrevink i åpen halvtime i går. Lederen av Valleløkken Bolteløkka vel sa at han også forventet at beboere vil bli inkludert i utredningsarbeidet.
- Vi vil invitere alle beboere med i en utredningsgruppe vi skal danne. Dette skal være en ryddig og åpen prosess, sa nestleder i bydelsutvalget Stian Oen.

Flere beboere holdt engasjerte innlegg i åpen halvtime, og Inga Merethe Wiik uttrykte frustrasjon over at man enda en gang skal se på mulighetene for å bygge barnehage på Idioten. De fleste beboerne er redde for at en barnehage vil gå på bekostning av friområdene.
- Dette er sløsing med bydelens tid og penger, sa en irritert Rune Aale-Hansen. Høyrepolitikeren var sammen med Venstres Mona Helene Grønlie skuffet og irritert over at man igjen tar opp saken. Et knapt sosiallistisk flertall, med støtte fra Fremskrittspartiets Cecilie Brein, stemte for vedtaket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere