RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny klinikk på Ryen


Kiropraktor Petter Melcher behandler blant annet muskel- og skjelettplager. Her er det kiropraktor Magnus Willanger som får behandling på strekkbenken.
Kiropraktor Petter Melcher behandler blant annet muskel- og skjelettplager. Her er det kiropraktor Magnus Willanger som får behandling på strekkbenken.
En ny klinikk med kiropraktorvakt, akupunktør, fysioterapeut og massør har åpnet på Ryen.

RYEN: Vi jobber tverrfaglig og skreddersyr en behandlingsplan, forteller kiropraktorene Magnus Willanger og Petter Melcher.

De har startet Ryenklinikken i Ryensvingen og samarbeider med en fysioterapeut, en akupunktør og en massør.

Henvise videre

Kiropraktorene forklarer at de kan henvise pasienter til legespesialist og røntgen. I tillegg kan de sykmelde pasienter i inntil tolv uker.

Vi har også en kiropraktorvakt, som er åpen 365 dager i året. Det er viktig å få undersøkt problemet tidlig. Venter man lenge med å oppsøke hjelp kan man forlenge problemet. Terskelen for å oppsøke en behandler bør bli lavere, sier de.

Bedrift og forsikring

Ryenklinikken har også bedriftsavtaler og er tilknyttet de store forsikringsselskapene.

Mange har helseforsikring via jobben sin, men er ikke klar over det. Da kan en del behandlinger i året dekkes av denne. For en arbeidsgiver vil det være lurt, for en person på sykmelding koster opp mot 5000 kroner per dag for en bedrift. Som privat klinikk har vi et press på oss for å få pasienten bra kjappest mulig, sier de og ønsker pasientene velkommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere