RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kommunikasjonsdirektør ved BI


 
 
Janne Log er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør ved BI.

NYDALEN: Log får det overordnete ansvaret for BIs medie- og samfunnskontakt og skal inngå i rektor Tom Colbjørnsens ledergruppe.

Stillingen som kommunikasjonsdirektør på BI er en svært spennende stilling. BI har en synlig og viktig posisjon i spenningsfeltet akademia, næringsliv, samfunn og media og et bredt spekter av målgrupper. Jeg gleder meg derfor til å bli godt kjent med organisasjonen, fagområdene og de ansatte, sier Log til Bis nettsider.

Log kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke. Hun har også flere styreverv, og er blant annet nestleder i Kommunikasjonsforeningen.

Log har tidligere arbeidet i Nærings- og handelsdepartementet, Samferdselsdepartementet, Konkurransetilsynet og Geelmuyden-Kiese.

Av utdannelse er hun samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo med tilleggsutdannelse innen ledelse (Solstrandprogrammet) og styrearbeid (Handelshøyskolen BI).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere