RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny KrF-mann på BU-listen

Haakon Brænden topper listen over hvem Nordstrand KrF ønsker inn i bydelsutvalget på Nordstrand fra 2007.

Nordstrand: Bystyret har vedtatt å innføre direkte valg til alle bydelsutvalgene fra og med kommunevalget 2007. Det skal velges 15 representanter, og det lokale KrF håper å få inn flere enn den ene representanten de nå har.

Brænden ble valgt på medlemsmøtet for en uke siden. 40-åringen er nestleder i Nordstrand KrF, og allerede kjent med bydelens arbeid som varamann til helse- og sosialkomiteen.

Jeg ser frem til å videreføre KrFs politikk i Bydel Nordstrand med spesiell satsing på barn- og ungdomstiltak, eldresentre, pedagogisk fagsenter og samarbeid med frivillig sektor. Vi har i inneværende valgperiode bidratt til å beskytte mot kortsiktig tenkning og nedleggelse av viktig forebyggende arbeid. KrF er garantist for å videreføre denne satsningen i neste periode 2007-2011, sier trebarnsfaren.

Yngste jente

KrFs liste inneholder hele 21 navn, og på 2.plass står 17-åringen Anne Louis Hübert, medlem av ungdommens bystyremøte og skolepolitisk utvalg. Blir hun innvalgt i bydelsutvalget, blir hun Oslos yngste folkevalgte neste høst.

Det er spennende, men samtidig et stort ansvar og en utfordring jeg er klar til å ta, sier hun.

Nåværende KrF-mann i BU, Frode Woldsund, ønsker ikke gjenvalg. Han står på 7.plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere