RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny leder for KrF?


I fjor fikk Hans Olav Syversen fra Mortensrud nok stemmer til å sikre seg ny periode på Stortinget. Blir han nå også valgt som ny KrF-leder?
I fjor fikk Hans Olav Syversen fra Mortensrud nok stemmer til å sikre seg ny periode på Stortinget. Blir han nå også valgt som ny KrF-leder? Foto: Arkiv-foto: Arne Vidar Jenssen
Vil Hans Olav Syversen fra Mortensrud bli KrFs nye leder?

MORTENSRUD: Det ble ikke noe godt valg for KrF for et år siden, men Hans Olav Syversen fra Mortensrud fikk nok stemmer til å få fire nye år på Oslo-benken i Stortinget.

Nå kan det bli ytterligere store oppgaver. For etter at Dagfinn Høybråten har varslet at han ikke tar gjenvalg som KrF-leder, er Syversen en av de aktuelle etterfølgere.

Da Hans Olav Syversen avsluttet valgkampen med selv å avgi stemme på Mortensrud skole, hadde han vist at han har et stort engasjement - også lokalt.

Stikkord Nordstrands Blad har på han i sitt arkiv er blant annet Oslo Sør-satsing, Oslo-pakke 3 og Mosseveitunnel, underfinasiering av barnevern i Søndre Nordstrand , sjødeponiet og asylsaken til Fozia og Abbas Butt. Senest i mai i år var han på Manglerud politistasjon sammen med partikollega og Oslos-varaordfører Aud Kvalbein for å lære om lokalpolitiets hverdag.

Når det gjelder Oslo-saker, må nevnes kampen for Aker sykehus.

For mange er kanskje ikke Hans Olav Syversen den mest kjente politiker, men han har i det siste vist engasjement på mange felter, og som person den typen som med sitt rolige vesen kan kombinere partiets livssyn med de hverdagslige saker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere