RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Lionsgave til Vestenga

To år etter at Vestenga avlastningshjem fikk et sanserom i gave, har Ekeberg Lions igjen gitt en stor pengesum til de 11 multifunksjonshemmede barna.

Brannfjell: Denne gang er pengene foreløpig brukt til en trampoline og en bråkesti (et panel med leker).
Videokamera og leker skal kjøpes inn for resten av de 25.000 kronene.
Vi ønsker å bruke video til å følge den enkelte brukers utvikling, dessuten ta det i bruk i opplæringsøyemed. Leker er det større behov for nå enn tidligere, i og med at vi får sju nye brukere i alderen 6-13 år, forteller styrer Solvor Hansen.

Rørt og glad

Hun er like rørt og glad over den sjenerøse gaven nå som hun var i 2003, og sier hun følte seg nesten litt grådig da hun søkte denne gangen.
I og med at vi fikk 28.000 kroner sist, dessuten en ekstragave på 3000 i fjor, hadde det vært ok om vi ikke fikk noe denne gangen. Det er jo mange som kjemper om ressursene, og det er alltid noen som går tapende ut av politikernes prioriteringer. I sånne tider er det derfor helt suverent at det finnes organisasjoner som Ekeberg Lions, sier hun.
Halvord Sletten fikk æren av å klippe snoren da sanserommet ble innviet, og han har også vært sterkt innvolvert i årets gave. Både Sletten og Kjell Andersen (formann i sosialkomiteen) innrømmer at Vestenga avlastningshjem er blitt et hjertebarn for Ekeberg Lions. Det er bakgrunnen for at totalt 56.000 kroner har funnet veien til Vardeveien de siste to årene.
Det er slike prosjekter i nærmiljøet vi vil bruke penger på. Vestenga står høyt på prioriteringslisten vår, sier Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere