RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny mann pågrepet for drap i p-hus


Det var i dette parkeringshuset at 44-årig norsk-vietnameser ble funnet drept 17. juni i år.
Det var i dette parkeringshuset at 44-årig norsk-vietnameser ble funnet drept 17. juni i år. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen
Ytterligere en mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap i et garasjeanlegg i Oslo tidligere i sommer.

OSLO: 29-åringen ble onsdag varetektsfengslet i fire uker, med full isolasjon de to første ukene.

Politiet fikk fullt medhold under fengslingsmøtet onsdag ettermiddag. 29-åringen blir dermed varetektsfengslet i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud. To av ukene vil bli i full isolasjon. Den siktede mannen vil også få brev- og besøkskontroll overfor eget barn.

– Siktede nekter straffskyld og har også nektet å forklare seg for politiet. Han ble pågrepet mandag ettermiddag på Romerike, hvor han også bor, opplyste aktor, politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen, til NTB etter fengslingsmøtet.

Én kvinne og fire menn har så langt blitt varetektsfengslet i saken.

Det var 17. juni i år at en 44-årig norsk-vietnamesisk mann ble funnet drept i et parkeringshus under Grønland Torg i Oslo.

Både en bil med den drepte og en bil som ble funnet utbrent på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter på Kløfta, er undersøkt av politiet.

44-åringen er tidligere frifunnet for drapsforsøk på en 39 år gammel norsk-vietnameser. En 37 år gammel mann fra Stavanger var først siktet for etterfølgende bistand i saken, men siktelsen mot ham er utvidet til drap eller medvirkning til drap.

Ifølge VG er 37-åringen broren til 39-åringen som ble forsøkt drept i 2012. (©NTB)

Les også: Ni pågrepet etter parkeringshusdrap

 

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Oslo Havn blir tyrkisk

Dette er Oslos nye badefavoritt

Svenske tatt med 64.580 sigaretter i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere