*Nettavisen* Nyheter.

Ny megler med eksklusivt konsept

Like før sommeren utvidet DnBNOR med tre eiendomsmeklere i bankens lokaler i Vinderen Senter: (Fra v:) Per Christian Sandvik, Christer Barman Gabrielsen og Anders Clementz-Antonsen. Foto: Fredrik Eckhoff

DnBNOR Eiendom satser sterkere i vest, med nytt meglerkontor på Vinderen Senter.

VINDEREN: Det var i våres at banken gjorde plass til eiendomsmegling i sine lokaler i senteret. De tre blide herrene Per Christian Sandvik, Christer Barman Gabrielsen og Anders Clementz-Antonsen utgjør eiendomsavdelingen, og de har stor tro på at nettopp deres tjenester er attraktive her i området.

– Vi ønsker en sterkere posisjon i Oslo vest. Målet er at vi skal ta markedsandeler fra Majorstuen og vestover i byen, sier Sandvik til Akersposten. Han nevner spesielt konseptet "Residens".

– Konseptet er spesialsydd for eiendommer i dette området, boliger som har det lille ekstra. Vi satser her på et eksklusivt design på hele designprosessen. Det betyr blant annet finere prospekter, større satsing på fotograferingen, bruk av stylister og tekstforfattere, sier Sandvik.

Han forteller også at alle tre har jobbet med distriktet lenge, og han er vokst opp i strøket, så lokalkunnskapen skulle det ikke være noe i veien med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.