Gå til sidens hovedinnhold

Ny påmelding til sommerskolen

Skal du gå på skolen i sommer? Nå er ny dato for påmelding klar.

OSLO: Påmeldingene som ble gjort tidligere til Sommerskolen 2008 ble annullert av personvernhensyn, men det har nå blitt utarbeidet en ny påmeldingsløsning.
Påmeldingen starter 17. april 2008 klokken 17.00 på Utdanningsetatens nettside.
Påmeldingen varer til og med 2. mai 2008. Påmelding til restplasser skjer fra og med 20. mai til og med torsdag før kursstart.

Førstemann til mølla

Påmeldingen skjer etter førstemann til mølla-prinsippet. Ønsker du hjelp til påmeldingen, vil skolenes kontorer og samtlige Deichman-filialer være behjelpelige.

Elevens fødslesnummer må brukes ved påmelding til kursene. Eventuelle restplasser vil bli annonsert på Utdanningsetatens hjemmeside.

Supplerende tilbud

Sommerskolen Oslo har som mål å være et supplerende tilbud til elever som ønsker å bruke noe av ferien til å spesialisere seg ytterligere innen basisfagene og de grunnleggende ferdighetene.

Innenfor alle tilbudene vil fysisk aktivitet bli vektlagt. Sommerskolen Oslo er et gratis tilbud til elever i grunnskoler og videregående skoler i Oslo for skoleåret 2007 2008, og er ikke vanlig skole. Kurstilbudet har et spennende og annerledes preg.

Sommerskolen arrangeres i ukene 26, 27, 32 og 33 i 2008 og tilbyr fagkurs av en ukes varighet fra klokken 9.00 - 15.00 hver dag.

Skippertakskursene i matematikk for elever i videregående skole går over to uker. Disse kursene starter onsdag 30. juli og avsluttes tirsdag 12. august på Bjerke videregående skole. Det vil senere bli opplyst om tidspunkt for eksamen for elever på de eksamensrettede kursene.

Hva er nytt i 2008?

Nytt av året er flere baser, utvidet samarbeid med Forskerfabrikken om naturfag og IKT, flere kurs med svømming på flere bad, kurstilbud i engelsk og IKT for yngre aldersgrupper, samt kurs i nynorsk for elever i videregående skole.

Sommerskolen 2008 vil også samarbeide med Oslo musikk- og kulturskole om et kreativt norskkurs for mellomtrinnet og samarbeide med bydel Alna og Groruddalssatsingen om kurstilbud på Gran skole.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot