*Nettavisen* Nyheter.

Ny prisrekord?

i Ullevål Hageby er høye. Dette bildet viser Plaza på Damplassen, hvor det har vært bakeri siden 1929. Illustrasjonsfoto: Grace Brynn

Megler forventer ny prisrekord i Ullevål Hageby.

ULLEVÅL HAGEBY: I fjor høst meldte daglig leder Anders Langtind i Privatmegleren Ullevål Stadion om prisrekord i Ullevål Hageby da halvparten av en tomannsbolig i Tiurveien gikk for 9,45 millioner kroner. Nå kan rekorden stå for fall, melder HegnarOnline.

Denne gangen er det det største huset i hagebyen, halvparten av en tomannsbolig på 228 kvadratmeter P-rom og 306 kvadratmeter bruttoareal i Askeladdveien, som har fått prisantydning 10 millioner kroner.

LES OGSÅ: 1,1 million over takst

For 10 millioner i Ullevål Hageby kan du få tre soverom og tre stuer. Det ene soverommet med balkong, mens den største stuen har stor peis og utgang til sørvendt veranda og hage, tomten er på 500 kvadratmeter, med plass til parkering for to biler. Både loftet og mye av kjelleren har utviklingsmuligheter.

Langtind er ikke i tvil om hvem som er interessert i boligen som kan sette prisrekord.

– Folk som bor her er ekstremt patriotiske i forhold til egen adresse, og er villige til å bruke penger på å bo her, og ikke minst skaffe seg mer plass. Det vil ikke overraske meg om kjøperen vi ender opp med allerede bor her i dag, sier han til HegnarOnline.

LES OGSÅ: Enebolig på Nordberg en vinenr

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.