RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny PSP på vei?


NR2: En oppfølger til PSP kan være på vei.
NR2: En oppfølger til PSP kan være på vei.
Rykter og anonyme kilder indikerer at PSP2 kan være en realitet i løpet av høsten.

TEK.NO: Ryktebørsen har vært i full fyr siden en mystisk stillingsannonse fra Sony dukket opp mandag.

Stillingsannonsen leter etter potensielle testere for tilbehør til Playstation 3 og Playstation Portable, samt "ny og ukjent maskinvare". Det satte fart i ryktene om en mulig ny Playstation Portable, Sonys bærbare spillkonsoll.

Les også: Mye moro i vente for PSP-eiere

Onsdag svarte Sony på ryktene med en "ingen kommentar"-melding. Men i et intervju med nettstedet Kotaku.com hevder David Perry, spillutvikler i Acclaim Inc, at PSP2 er på vei.

- Jeg vet at en utvikler i Sony jobber med saken, og det betyr at de har en prototype. Det indikerer høstlansering, sier Perry til Kotaku.com.

Detaljer for den nye konsollen blir i beste fall spekulasjoner men ifølge kildene til Kotaku.com kan PSP2 bli UMD-fri - altså uavhengig av Sonys eget disksystem for PSP, Universal Media Disc.

Om dette skulle stemme vil det trolig bety at konsollen vil benytte seg av distribuering av spill og film gjennom PC-er, eller for eksempel minnepinner. Da blir bakoverkompatibilitet med dagens PSP-titler et hett tema.

Les hele saken på Tek.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere