RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny redaktør


SKIFTE: Julie Messel har tatt over redaktørstillingen etter Fredrik Eckhoff. Foto: André Jerman
SKIFTE: Julie Messel har tatt over redaktørstillingen etter Fredrik Eckhoff. Foto: André Jerman
Julie Messel har tatt over som redaktør for Lokalavisen Frogner og Lokalavisen.

FROGNER/ST. HANSHAUGEN: Fredrik Eckhoff, som har vært redaktør for de to avisene de siste ni årene, takker for seg og begynner samtidig i ny jobb i Ullern Avis Akersposten.

Spennende utvikling

Det er naturligvis litt vemodig å forlate den urbane delen av byen, sier Eckhoff, som forteller at det har vært spennende å være med på å utvikle avisene fra månedsaviser til ukesaviser, med stadig økende respons i lesermarkedet.

Jeg har møtt mange interessante, engasjerte og hyggelige mennesker i disse årene og vil gjerne få takke for samarbeidet i disse årene, sier han.

Nyheter

Julie Messel har jobbet som journalist i syv år. De siste to i Budstikka i Bærum. Hun bor ved Vestkanttorget på Briskeby.

Jeg er spent og glad over å skulle produsere lokale nyheter til 85.000 mennesker. Jeg mener bydelsavisenes posisjon er sterk. Jeg håper vi skal bli enda sterkere på lokale nyheter både på nett og papir, sier Messel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere