RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herlig driv: Håvard Tidemandsen med solid ballkontroll i oppgjøret mot Kolbotn Kings.
Herlig driv: Håvard Tidemandsen med solid ballkontroll i oppgjøret mot Kolbotn Kings. Foto: Alle foto: Thomas Granerød

Ny rekordturnering for Frigg

Sist helg arrangerte Frigg FK nok en turnering med rekorddeltakelse. Hele 250 påmeldte lag koste seg i strålende solskinn på Friggfeltet.

MARIENLYST: Frigg Goaldiggers var et av de mange lagene som fikk utfolde seg i den storslåtte høstturneringen til Frigg FK Oslo.

– Dette er en helt super turnering, er den første kommentaren til Goaldiggers eminente midtbanedirigent Filip Skov.

For Filip fikk virkelig vist seg frem med sin utsøkte pasningsfot i kampen mot Kolbotn Kings. Gang på gang slo han pasninger med kirurgisk presisjon – og de smarte valgene løste opp Kolbotn-forsvaret hver eneste gang.

– Jeg trener jo en hel del da og prøver jo å bli bedre hele tiden. Målet mitt er jo å spille for Frigg når de kommer til Tippeligaen en gang, deretter å spille for Liverpool, fortsetter Filip med et smil.

Tøff motstand

I kampen mot Kolbotn Kings imponerte Frigg mot storvokste og sterke spillere – og klarte faktisk å hente opp Kolbotn sin ledelse to ganger, dermed endte det med uavgjort.

– Jeg er ganske fornøyd med det resultatet, selv om vi vel har spilt mot vanskeligere motstandere før, avslutter lysluggen til dittOslo.

– Super gjeng

Frigg-trener Kjetil Tidemandsen er full av lovord ovenfor gutta sine som han nå har vært med å trent i tre år;

– Vi har hele tiden hatt fokus på at alle skal ha det morsomt når de spiller fotball for Frigg – og dette er en super gjeng i så måte.

– Alle er med her på like vilkår og alle får likt med spilletid. En annen viktig ting vi som trenere har fokusert på er at vi alltid skal ha fokus på det positive. Taper vi med 2–5 så skal vi være opptatt av de to målene vi lagde, ikke at vi slapp inn fem, avslutter Tidemandsen til dittOslo.

For Frigg Goaldiggers spilte følgende spillere: Philip Slørdahl – Fabian Ambrose, Filip Skov, Håvard Tidemandsen, Max Stokstad, Mikal Lipka, Emanuel Waal, Moses Nyembo, Gilles Teixeira, Ishal Khan, Wilhelm Den Ouden, Hauk Killi og Sakarias.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere