*Nettavisen* Nyheter.

Ny seier til GBK

Groruddalen BK tok lørdag sin tredje seier på rad. Med 3-0 over Sarpsborg er GBK oppe på sjetteplass på tabellen.

Groruddalen BK er nå ubeseiret siden 5. juni og har fått god avstand til den fryktede nedrykksstreken. a Groruddalen BK slo Drøbak/Frogn i siste hjemmekamp før ferien, var det faktisk lagets første hjemmeseier av året og bare andre seier totalt. Siden den gang står laget med ytterligere tre seire og en uavgjort, og nedrykksstreken er et stykke unna.

Bortekampen mot Sprint/Jeløy endte 1-1, før GBK fant igjen vinnersporet og vant 3-2 borte mot Tollnes. Forrige mandag fulgte de hvite opp med hele 6-0 over Odd 2, før helgens sterke borteseier i Sarpsborg. Dermed er GBK oppe på 6. plass på tabellen. Avstanden ned til nedrykksstreken er oppe i ti poeng, og GBK kan dermed snart begynne å se oppover i stedet for nedover på tabellen.

Dødballmål

Dødballene var GBKs store problem tidlig i sesongen, men nå er det plutselig blitt lagets sterkeste angrepsvåpen. En forrykende start mot Sarpsborg, ga dagens første scoring på en corner etter 12 minutters spill. Anders Hatlén dukket opp på bakerste stolpe og satte inn 1-0.

2-0-scoringen like før pause kom også på dødball. Et GBK-frispark fra 30 meter gikk forbi alt og alle - og inn i mål.

Bakover på banen hadde GBK også god kontroll. Sarpsborg fikk dermed ikke uttelling for sitt initiativ i andre omgang. I stedet var det GBK som kontret inn 3-0 like før full tid.

Lite utbytte

GBK står dermed med tre seire på rad og hele 12-2 i målforskjell. Spesielt kampen mot Odd 2 forrige mandag var en minneverdig affære. GBK fyrte løs fra start og ledet 1-0 etter 12 sekunder, 5-0 etter 22 minutter og 6-0 til pause. At det til slutt ikke ble mer enn de 6-0, var det ingen som tok veldig tungt etter kampen.

- Dette var veldig artig, ikke minst for spillerne. De har trent fint i sommer og de har lagt ned en fantastisk jobb, sier Trener Rolf Teigen til groruddalen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.