RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sjef på kulturslottet

Rannveig Lie (24) tiltrer stillingen som ny kinosjef ved Soria Moria kino på Torshov.

TORSHOV: Kinoen drives av kinokjeden Norsk Kinodrift AS, som eies av Bergen Kino AS, Trondheim Kino AS og Oslo Kinematografer AS. Sammen driver selskapet 10 kinoer over hele landet.
Lie går en utfordrende jobb i møte, sier selskapets administrerende direktør, Idar Halstvedt.
Lie har bakgrunn som informasjonssjef for Film fra Sør-festivalen, men har det siste året arbeidet som markedskoordinator ved Norsk Kinodrifts avdelinger i Asker og Soria Moria.
Soria Moria kino er landets mest atmosfæriske kino fra gullalderen og ble bygget under stumfilmens tid i 1928. Norsk Kinodrift AS har siden 2004 investert flere millioner kroner i restaurering av interiør og farger, i moderne kinoutstyr og i komfortable stoler med nakkestøtter. Det blir nå Rannveig Lies oppgave å sørge for at publikum over hele byen finner veien til Soria Moria kino og kulturslottets øvrige tilbud, uttaler Halstvedt i en pressemelding.
Soria Moria kino vil framover satse på de brede kvalitetsfilmene og de populære storfilmene. Å være lønnsom er en forutsetning for satsing på de små filmene, uttaler Rannveig Lie, som gleder seg stort til å ta fatt på nye oppgaver i det tradisjonsrike kinoslottet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere