RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny skalp til Kjelsås


Kjelsås-trener Jan Aksel Odden kan strekke armene i været etter en høyst fortjent seier over Notodden.
Kjelsås-trener Jan Aksel Odden kan strekke armene i været etter en høyst fortjent seier over Notodden. Foto: Foto: Thomas Granerød
Kjelsås avanserte til fjerdeplass på tabellen etter å ha vunnet over opprykksfavorittene fra Notodden.

GREFSEN: Simen Møller sørget for 1-0 i kampens femte minutt på en herlig soloprestasjon og ble med det matchvinner hjemme på Grefsen kunstgress.

Når så hjemmelaget fullførte kampen etter trenerens klare instrukser, ja da ble det seier, tre nye poeng og klatring forbi Manglerud Star til fjerdeplass på tabellen i 2. divisjon avdeling 1.

– En meget god kamp

– En utrolig sterk seier, i tillegg skaper vi mange gode sjanser som vi vel burde ha utnyttet bedre, men alt i alt en meget god kamp fra oss, sier en storfornøyd Kjelsås-trener Jan Aksel Odden til Nordre Aker Budstikke.

En trener med kløkt

Mot opprykksjagende gjester fra Notodden (nummer to på tabellen) måtte treneren på ny vise kløkt i valg av rett strategi etter den tidlige scoringen;

– Vi visste jo hvor gode dem er og at dem spiller med høy intensitet, derfor måtte vi legge oss bakpå å satse på kontringer og spille ballen når mulighetene bød seg, og gutta holdt seg til planen, sier Odden.

– Nå presset dem oss riktignok mot slutten, men de var egentlig ikke farlige i forsøkene sine, det var det faktisk vi som var ved flere anledninger - vi burde vel ha punktert kampen på et langt tidligere tidspunkt, fortsetter Odden.

Tredje strake seieren

Dette var samtidig Kjelsås sin tredje strake seier og i forrige serierunde vant de mot lederlaget Asker borte på Føyka kunstgress.

Mot Notodden fikk vi se et sammensveiset Kjelsås-mannskap som ofte gikk seirende ut av dueller og spilte på det helt enkle. Muligens er dette oppskriften på å bli et topplag, Kjelsås nærmer seg i hvert fall toppen med stormskritt.

Til slutt Odden, hvordan vil du oppsummere kampen?

 – Konklusjonenen er at vi fulgte det taktiske løpet vi ble enige om på forhånd til punkt og prikke, noe jeg er stolt av at gutta klarte. Notodden er nemlig et meget godt lag med flere dyktige enkeltspillere, derfor var dette som nevnt utrolig deilig og en ny skalp å vise til, avslutter Kjelsås-trenere Jan Aksel Odden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere