RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Skeid-trener


Ole-Kristian Vikan (33) er ansatt som ny hovedtrener for Skeids A-lag.
Ole-Kristian Vikan (33) er ansatt som ny hovedtrener for Skeids A-lag. Foto: ARKIVFOTO
Etter noen tøffe sesonger satser Skeid nå for fullt, og allerede mandag begynner nyansatt trener Ole-Kristian Vikan (33) på jobben med å løfte A-laget.

TORSHOV: – Jeg gleder meg veldig til å starte arbeidet, men jeg er spent også. Jeg har jo fulgt med Skeid hele tiden og har sett at klubben har slitt det siste året. Nå skal man bygge grunnmuren for det nye Skeid, og det var fristende å være med på, sier Vikan til Skeid.no.

Ole-Kristian Vikan (33) blir hovedtrener for klubbens A-lag. I tillegg får han med seg mangeårige kaptein Joa Gundersen og fjorårets hovedtrener Stig Mathisen i trenerteamet.

Mathisens hovedoppgaver vil være defensiv organisering, der han også vil bistå klubbens junior elite-lag.

– Det betyr noe ekstra når du får lede noe du bryr deg ekstra mye om. Skeid har jo alltid vært klubben min, forteller Vikan, som har spilt både fotball og bandy i Skeid.

LES OGSÅ: Skeid vil styrke sin posisjon i Oslo

Vikan spilte blant annet 18 kamper for Skeid i Tippeligaen og 1.-divisjon mellom 1996 og 1998. Han har også vært trener for Grüner og fram til sesongslutt i fjor var Vikan hovedtrener for Frigg. Den nye Skeid-treneren er spent på neste sesong, selv om han innrømmer at laget foreløpig henger litt etter.

– Vi kommer litt seint i gang med sesongforberedelsene og ligger etter en del andre lag, men vi har likevel fortsatt god tid fram til seriestart, sier 33-åringen, som starter i sin nye jobb allerede over helga.

REDDET FRA KONKURS: Skeid takker for støtten

Også den sportslige ledelsen i Skeid er fornøyd med å få på plass ny A-lagstrener.

– Ole-Kristian er en ung og lovende trener, som i tillegg har spillererfaring fra Skeid tidligere. Vi er svært fornøyd med teamet vi nå har fått på plass, og tror at de vil utfylle hverandre på en meget god måte, sier leder for sportslig utvalg, Håkon Lier Madsen, til Skeid.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere