*Nettavisen* Nyheter.

Ny slakter i gamle lokaler

Jewdet Fadh ønsker alle velkommen til Adamstuen. Foto: Anne Marie Huck

Jewdet Fadh åpnet dørene til «New Kokken og slakteren» på Adamstuen i går.

ADAMSTUEN: Ja, det er fremdeles slakter på Adamstuen, men nå er det i tillegg pizzeria, «gatekjøkken» og baguetteutsalg. Etter at tidligere eier ga opp butikkdriften, har dørene vært lukket i Ullevålsveien 95b på Adamstuen siden februar.

Vi skal være oppe sent om kvelden og hver dag, sier den nye innehaveren Fadh.

Han lover fremdeles like godt utvalg i kjøtt og slakterivirksomhet som før.

Vi har lammekjøtt, kalv, okse, pølser og mye mer, sier han fornøyd.

Dessuten selger vi baguetter fra klokka 09.00 om morgenen, sier han videre.

Lokalavisens journalist får høre at naboene er fornøyde med den «nye» slakteren i strøket.

Mange sier det er bra at vi er åpent så lenge, sier Fadh som gleder seg til å innta Adamstuen. New Kokken og Slakteren holder åpent hver dag fra 11.00 til 22.00 fra mandag til torsdag og helt til midnatt på fredag og lørdag. Søndag er det åpent fra 12.00 til 22.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.