RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Ny søppelbrann på Mortensrud

For andre gang på en drøy uke har det brent i søppelskur i Kantarellen terrasse.

MORTENSRUD: – Vi har lite å gå etter, men det er jo litt rart at det brenner to ganger i samme boområde på en ukes tid, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.Forrige uke kom det melding om brann i et søppelskur i Kantarellen terrasse. Natt til mandag skjedde akkurat det samme.

Meldingen kom til politiet noen minutter før klokken 05 på natten.

– Da var det full fyr i to containere, forteller Drevsjø.

En som oppdaget brannen fikk dratt de to kassene ut fra søppelskuret slik at det bare ble mindre skader. Vedkommende som gjordet dette ble sjekket av ambulansefolk for skader.

– Nå er vi veldig interessert i vitneopplysninger, sier Drevsjø.

– Alle observasjoner ved søppelskuret før og etter klokken 05 natt til mandag er av interesse. Folk som skulle tidlig på jobben, avisbud, noen som har tittet ut av vinduet - ja, alle som var tidlig oppe kan ha sett noe. Det samme er tilfelle for en uke siden.

– Har dere noen teorier?

– Vi har ikke noe konkret, men man kan jo tenke sitt når to branner oppstår på natten uten naturlig forklaring, sier overbetjent Drevsjø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere