RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Statoil-stasjon på Bjerke


Arne Kåss, administrerende direktør Dag Roger Rinde i Statoil Norge AS, daglig leder på stasjonen Hans Olafsen, franchisetaker Aksel Conradi og Sigurd Sandvold (Foto: Privat).
Arne Kåss, administrerende direktør Dag Roger Rinde i Statoil Norge AS, daglig leder på stasjonen Hans Olafsen, franchisetaker Aksel Conradi og Sigurd Sandvold (Foto: Privat).
Statoil-stasjonen på Bjerke har hatt en markant økning i omsetningen etter flyttingen.

BJERKE: Den har kostet 27 millioner kroner, måler 330 kvadratmeter, og kan skilte med langt bedre tilgjengelighet enn tidligere.

Lønnsom investering

Den nye Statoil-stasjonen økte omsetningen på bensin med 15 prosent, diesel med 22 prosent, og varesalget med 26 prosent i løpet av de tre første ukene etter åpninga 29. oktober.

Stasjonen har 10 pumper, 18 meters vaskehall, fire selvvaskeplasser og stor butikk for kiosk, dagligvarer og hurtigmat.

Bedre tilgjengelighet

Jeg har gledet meg lenge til denne stasjonen kunne åpnes. Det var utfordrende å drifte den gamle Bjerke-stasjonen på en god måte. Beliggenheten på den gamle stasjonen var noe tungvint. Nå har vi endelig fått en moderne og innholdsrik stasjon som vi håper blir til glede for alle kundene våre i området, sa administrerende direktør i Statoil Norge, Dag Roger Rinde, under den offisielle åpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere