RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SEKS I BREDDEN: Den nye stolheisen i Wyllerløypa åpnet fredag og setter kronen på verket etter flere års utbedring av skiområdet.
SEKS I BREDDEN: Den nye stolheisen i Wyllerløypa åpnet fredag og setter kronen på verket etter flere års utbedring av skiområdet. Foto: Foto: Oslo Vinterpark

Ny stolheis åpnet med skifest

Fabian Stang og Tom Stiansen sto for åpningen av den nye stolheisen i Wyllerløypa i går.

NORDMARKA: Onsdag i forrige uke åpnet skisesongen i Oslo vinterpark på Tryvann. Snøkanonene har gått for fullt i kuldeperioden, så nå har også Wyllerløypa åpnet, og det med ny stolheis.

Ordfører Fabian Stang og tidligere alpinstjerne Tom Stiansen var blant kjendisene som sto for åpningen. Så åpnet kunne alle de fremmøtte åpne førjulsgaver i form av gratis kjøring i det nye anlegget.

– Vi ønsket å feire dette med hele Oslo, sier markedssjef Hanne Norstrøm i Oslo Vinterpark.

Stor utvikling

Den nye heisen er foreløpig siste del av en stor utbygging i Wyllerløypa over flere år. Mange hundre millioner kroner er investert, og kapasiteten i bakken er nå økt med 85 prosent. Wyller kan nå by på to nye nedfarter, en superpipe i toppklassen og nå altså en ny seksseters ekspressheis.

– Vi er kjempestolte og glade for å kunne tilby en helt ny arena i Oslo Vinterpark. Vi har fått en helt ny entré til anlegget. Her finner du parkeringsplasser, skiutleie, heiskortkasse og en ny servering, sier Hanne Norstrømx.

Trives du best på bortoverski? Her kan du sjekke hvor forholdene er best!

Mer variasjon

Norstrøm mener utbyggingen av Wyller har gjort at anlegget i Nordmarka har fått et mer komplett tilbud.

– Oslo Vinterpark har manglet bakker av middels vanskelighetsgrad, noe som i stor grad har blitt løst med utbyggingen av Wyller. Samtidig har de aller minste og ferske ski-turister, fått et nytt tilbud gjennom fjorårets utbygging av nybegynnerområdet, sier Hanne Norstrøm.

Markedssjefen håper et slikt vinteranlegg nær byen vil bygge oppunder Oslos status som vinterhovedstaden.

Les også: - Den beste slopestyleløypa jeg har sett

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere