RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samferdselsetaten jobber nå med mulig sykkelvei i Tåsenveien og Nordbergveien. Illustrasjonsfoto: Kristin Haga
Samferdselsetaten jobber nå med mulig sykkelvei i Tåsenveien og Nordbergveien. Illustrasjonsfoto: Kristin Haga

Ny sykkelsti?

Samferdselsetaten jobber nå med et forprosjekt for "sykkel- tilrettelegging" både i Tåsenveien og Nordbergveien.

TÅSEN/NORDBERG: Nordre Aker Budstikke kjenner til at Samferdselsetaten nå arbeider med et forprosjekt om "sykkel-tilrettelegging" i både Tåsenveien og Nordbergveien.

Hele streknignen

Det stemmer at vi arbeider med et forprosjekt for sykkel-tilrettelegging i Tåsenveien. Den faktiske strekning vi tenker å foreslå leggingen på er Uelandsgate/Tåsenveien/Nordbergveien fra Stavangergata. Vi regner med å avslutte ved Nils Bays vei, forteller landskapsarkitekt Linda Janette Mørk i etaten.

Foreløpig foreslår vi sykkelfelt på hele strekningen. Dette passer også fint inn i det eksisterende nettet fordi det kobler seg på allerede eksisterende sykkelfelt i Uelands gate fra Stavangergata mot sentrum, sier Mørk videre.

Mulighet til å uttale seg

I disse dager avslutter vi forprosjektet, og det vil etter hvert bli utarbeidet en detaljplan og en reguleringsplan. I den forbindelse vil jo beboere, andre etater og interesserte få muligheten til å uttale seg i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere