RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny trener - nytt tap

Amerikaneren Alexander Stewart har tatt over trenerjobben i Persbråten, men han kunne ikke forhindre at serieleder Hop vant 87-77 i Hovseter Idrettshall.

Hovseter: Persbråten vant tre av sine fire første kamper, men har den siste måneden
slitt med savnet av en fast trener i tillegg til skader.To av lagets store "forwards" Andres Diaz og Pablo Sobros er
langtidsskadet med ankelproblemer.
Nå har amerikaneren Alexander Stewart tatt over laget, og forhåpentligvis vil dette skape større stabilitet rundt laget enn det har vært siden Sean Kennedy trakk seg som trener.
Åpnet bra
Persbråten åpnte bra mot Hop, og ledet 21-15 etter den første perioden. De hadde muligheten til å øke ytterligere, men slet med å få ballen i kurven. En svingete andre periode endte med at bergenserne gikk til halvtid med ledelse 41-37.
Tendensen fra slutten av andre periode forsterket seg i begynnelsen av den tredje. I tillegg til "foulproblemer" så vi tegn til endel av Persbråtens nøkkelspillere begynte å bli slitne. Den avgjørende forskjellen i denne kampen viste seg å være at Hop var jevnere besatt enn Persbråten.
I løpet av de første tre minuttene av tredje periode økte Hop ledelsen til 54-43. Persbråten greide å kjempe seg inn i kampen igjen mot slutten av tredje periode. Bilal Rodgers hadde i tillegg til sine totalt 34 poeng en finger
med i det meste. Hop ledet 63-57 før den siste perioden.
Hop kontrollerte
De første fem minuttene av den siste perioden avgjorde Hop kampen. Tendensen fra slutten av den tredje med dårlig skyting og mange "turnovers" fra Persbråten forsterket seg. Hop økte ledelsen til 69-57 og 75-61 midtveis i
perioden. Det nærmeste Persbråten kom deretter var åtte poeng. Hop vant til slutt 87-77.
Tross tapet var Alexander Stewart fornøyd med måten Persbråten gjennomførte kampen på.
De viste god innsats og stor aggresseivitet både i forsvar og angrep. De
kommer seg tross at vi savner Diaz og Sobros, avsluttet Stewart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere