RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny turvei ferdig


Blir du sliten opp de trappene i den nye turveien, kan du nyte utsikten over balløkka fra benken midtveis.
Blir du sliten opp de trappene i den nye turveien, kan du nyte utsikten over balløkka fra benken midtveis.
Nå er siste finish gjort på den nye turveien mellom Voldsløkka og Tåsen. Mange har tatt den i bruk allerede, blant annet som skolevei og treningsløype.

51 trinn opp

Turveitraseen går stort sett langs tidligere sti eller tråkk, men nå er den sammenhengende og god å gå på. Den viktigste nyvinningen er trappa 51 trinn som gjør det enklere å klatre opp den bratte skråningen ved Voldsløkka.

Mange barn bruker trappa som en del av skoleveien, og den er også blitt et populært sted å trene. Skulle du bli tungpustet på vei opp, er det bare å ta seg en hvil på benken midtveis i skyggen av to gamle trær. Derfra er det fin utsikt over balløkka.

Utsikt ved Bakkehaugen

Nærmere Tåsen går turveien gjennom parkområdet ved Bakkehaugen kirke. Også der er det kommet en ny trapp og en benkeplass med utsikt over parken og fjorden.

Fra Bakkehaugen slynger turveien seg gjennom den flotte eikeskogen Lunden mot Tåsenveien. Der fortsetter den i den eksisterende traséen videre mot Nordmarka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere