RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nydalen-overgang på Rådhuset


fotomontasje: Slik ønsker utbygger å lage den nye overgangen - til høyre hybelbygget med starten på overgangen langs bygget - den nye overgangen skal hektes på eksisterende gangbro over Ring 3.Utlån
fotomontasje: Slik ønsker utbygger å lage den nye overgangen - til høyre hybelbygget med starten på overgangen langs bygget - den nye overgangen skal hektes på eksisterende gangbro over Ring 3.Utlån Foto: UTLÅNT
Forslag om overgang fra Nydalssiden til Grefsen - over Ring 3 - er nå til politisk behandling på Rådhuset.

NYDALEN: – Status er at vi fram mot sommeren hadde en nær dialog med kommunen og sendte over en del materiale som de har vurdert og behandlet. Plan- og bygningskomiteen sendte i slutten av juni over anbefaling til Byrådsavdelingen for byutvikling, der de anbefaler at søknaden behandles som en byggesak med dispensasjon fra gjeldende regulering, forteller utbygger Pål Hansen i Nydalen Bolig/Fri Eiendom AS.

Del på Facebook

Overgangen var i utgangspunktet en undergang fra Gunnar Schjelderups Vei, under jernbanen, og opp til Ring 3 - les tidligere saker på www.nab.no. Men utbygger ønsker i stedet å lage overgang over Ring 3, og som skal hekte seg på eksisterende gangbro over bilveien.

– Jeg formoder at så snart PBE får en tilbakemelding på dette, kan vi sende inn en rammesøknad og forhåpentligvis komme i gang med byggingen ut på høsten, sier Hansen som antar at en bygging av overgang ikke vil komme i konflikt med stenging av jernbanen.
 

LES OGSÅ:

Nydalen-undergang fikk tillatelse

- Skal bygge Nydalen-undergang!

Ingen Nydalen-undergang til sommeren

Undergang uten trapper?

Plan og bygg krever undergang nå

Vegvesenet: – Venter ikke lenger nå

– Har ikke gitt opp undergangen

Jernbaneverket: – Vi beklager!

– Politiet er enige med oss

– Nydalen-undergangen kan bli en stygg sak

- Byråden i utakt med etaten!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere