RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreleder Gisle Erlien i Heilo Vel var kraftig provosert over at undergangen ikke har blitt bygget. Nå er tillatelsen klar.
Styreleder Gisle Erlien i Heilo Vel var kraftig provosert over at undergangen ikke har blitt bygget. Nå er tillatelsen klar.

Nydalen-undergang fikk tillatelse

Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for bygging av Nydalen-undergangen fra Gunnar Schjelderups vei og opp ved Ring 3.

NYDALEN: Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for den planlagte undergangen med gang og sykkelvei mellom Gunnar Schjelderups vei (Nydalen) og Ring 3.

Selve undergangen er nedfelt i rekkefølgebestemmelsene i reguleringsplanen for utbyggingen av boligsameiet Nydalen Kvarter, i Gunnar Scjelderups vei 11.

Togstans i juli

Jernbaneverket har i brev av 01.12.2008 godkjent planene for undergang under Gjøvikbanen. De meddeler samtidig at det er meldt inn behov for togfritt i perioden 08. 12.07.2009 for å utføre arbeidet, skriver blant annet etaten i rammetillatelsen.

Samferdselsetaten

Men før igangsettingstillatelse blir gitt må tegningsmaterialet være godkjent av Samferdselsetaten, som for øvrig har anbefalt at det blir gitt rammetillatelse for undergangen, opplyser Plan- og bygningsetaten videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere