RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nydelig badetemperatur!


Turid Degnæs.
Turid Degnæs.
Ikke alle kler på seg i vinterferien. Tre gode venninner anbefaler å gjøre som dem: Kle av deg, og kast deg uti det.

VIPPETANGEN: Vi bader uansett vær. Om det hagler, snør, er 17 minus eller pluss, så samles vi for et forfriskende bad, sier Anne Opsahl.

Lavende sne og flere minusgrader til tross, badebryggen på Vippetangen er , om ikke akkurat i flittig, så i alle fall i bruk.

Til ivrige publikumsrop og heing kastet de tre vennenne seg ut i vannet, mandag formiddag.

For mye is

Til vanlig bader gjengen på Nordstrand bad, men forrige uke måtte de kapitulere fordi det var for mye is på den kanten av byen. Dermed samlet de seg i dag ved Havnekontoret på Vippetangen.

På grunn av vinterferie var det kun Anne Opsahl (66), Astrid Østmo (67) og Turid Degnæs (69) som benyttet seg av det friske vannet i Oslofjorden.

Det er utrolig deilig med isbading. Det er sunt og passer for alle aldre. Vi er aldri syke og vi gjør ikke dette for å være tøffe, sier de spreke damene før de stuper uti det kalde vannet.

Sosiale

Hver mandag og fredag samles de for deres ukentlige bad. Men selve badingen er ikke det viktigste.

Den sosiale biten er det viktigste. Først bader vi, så er vi sosiale. Vi kan sitte å skravle i mange timer etter vi har badet, sier Astrid Østmo.

Kaster seg ut

Og det er en sprek gjeng Lokalavisen St. Hanshaugen snakket med ved havnebassenget på Vippetangen. Neste mandag fyller Turid 70 år og hun har ett stort ønske.

Jeg ønsker å hoppe fallskjerm på bursdagen min, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere