RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye boller på Trollvann


tar over:Charlotte Bjørneboe tar over Trollvann, sammen med saboer Grunde Valldal.
tar over:Charlotte Bjørneboe tar over Trollvann, sammen med saboer Grunde Valldal. Foto: Kristin Tufte Haga
Blant annet er vertsskapet byttet ut og stedet pusset opp.

GREFSENKOLLEN: Det er en noe bissi Charlotte Bjørneboe avisen møter på Trollvann torsdag (25.08.). Ikke bare skal siste finishen på plass før den offisielle åpningen neste søndag (04.09.), og ikke bare skal kunder betjenes, men i tillegg bruker NRK stedet i forbindelse med innspilling av neste års julekalender; ”Julekongen”.

– Ja, og så har vi en del planer på gang og også planer liggende på vent oppe i hodet. Dette stedet kan jo brukes til masse forskjellig, og vi har allerede booket inn konfirmasjoner, bursdager og andre feiringer. Etter hvert blir det også kanoutleie – selve vannet kan jo brukes til mer det også!

– Stedet er rett og sett en av perlene i marka, og med veldig bra tilgjengelighet! Gjett om vi er fornøyde med at det var vi som fikk tilbudet om å overta!, sier den blide nye vertinnen, som sammen med samboer Grunde Valldal skal drifte den kommunale markastua.

Del på Facebook

Hvileskjær og skiinstruktør

– Grunde beholder jobben sin inntil videre, mens jeg skal være her på heltid. Nå venter vi bare på at bolighuset er ferdig rehabilitert, så flytter vi inn der, sammen med tre barn.

Både Charlotte og Grunde har erfaring i kafedrift fra før, Charlotte har også vært skiinstruktør – nettopp i Trollvann.

– Det er noen år siden nå, men jeg har jo alltid likt meg veldig godt på denne plassen. Jeg bodde en periode i et bokollektiv på Sinsen, og når jeg da innemellom trengte et hvilkeskjær, så var Trollvann stedet.

Og når det gjelder menyen så er ikke den helt spikret ennå.

– Vi skal prøve oss frem litt, men vi går for alt hjemmelaget! Det er jo ganske sesongbetont å drive her oppe, så vi får ta det litt etter litt. Vi skal og utvide uteserveringen, med blant annet terrasse også på andre siden av huset, slik at man kan nyte utsikten over vannet.

Og den godt voksne musikk- og dansegjengen er nå på plass igjen, hver fredag.
- Vi har allerede hatt noen flotte fredager her oppe med gjengen, så vi gleder oss til fortsettelsen!

Og vi gleder oss også til flere varme kanelsnurrer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere