RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye busser for morgenfugler


Fra neste uke kan du ta bussen fra grytidlig om morgenen flere steder i Groruddalen. Arkivfoto
Fra neste uke kan du ta bussen fra grytidlig om morgenen flere steder i Groruddalen. Arkivfoto
Fra mandag kan du ta buss fra klokka fire om morgenen i Oslo.

GRORUDDALEN: Grorud er et av knutepunktene i Ruters utvidede satsing på morgenbusser i Oslo. Nå kan du ta bussen allerede klokka fire om morgenen over store deler av byen.

Målet er å gi et tilbud til de som begynner spesielt tidlig på jobb, eller de som skal ut og reise og har en tidlig avgang å rekke. Morgenavgangene vil både komme på eksisterende bussruter og på egne morgenbussruter, som i hovedsak går langs traseene til t-bane- og trikkelinjer.

Se fullstendig oversikt på Ruter sine nettsider!

Langs t-banen

Flere av de nye rutene går i Groruddalen. Det blir morgenavganger på både buss 25 fra Årvoll til Lørenskog og buss 31 fra Grorud til Lysaker og tilbake. Disse avgangene vil korrespondere med linje 63, Romsås ring, som også får nye avganger om morgenen.

De nye rutene kommer langs t-banelinjene i Groruddalen. Fra Solheim i Lørenskog langs t-banens linje 2 til Helsfyr kommer nye rute 102. Rute 105 går langs linje 5 fra Vestli til Jernbanetorget.

I tillegg kan groruddøler glede seg over en egen morgenrute som går fra Helsfyr til den nye postterminalen på hverdager – og til Ahus i helgene.

Hverdager og helger

Morgentilbudet vil for de fleste linjene gjelde både på hverdager og i helgene.

På hverdagene begynner bussene å gå allerede fra rundt klokka fire om morgenen. I helgene er de første avgangene mellom 0500 og 0600.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere