RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye butikker i moderne lokaler

Den nye kjeden Gina Tricot er en av butikkene som har flyttet inn de i nyoppussede lokalene i Bogstadveien 3 og 5, det samme gjør Garbo som feirer 20-årsjubileum i år.

Majorstuen: Etter at Eiendomsspar kjøpte kjeller og førsteetasje for et par år siden, har ombyggingen vært radikal. Deler av kjelleren er gravd ut og det er prosjektert nye muligheter ved å bygge ut i bakgården. Beboerne får samtidig ny takterrasse og butikkhjørnet er stilrent og innbydende.

Kjempepositivt for gaten, sier leder i Næringsforeningen Andreas Melander.


Nyheter og jubileum

Melander kan også glede seg over at hans kones butikk Garbo flytter tilbake til sine gamle lokaler etter oppussingstiden. Familiens klesbutikk fyller 20 år i år, og Melander forteller at de er veldig fornøyd med å ha kommet på plass. Butikken er en av få som bare har førsteetasje. De fleste butikkene har nemlig lokasjon i to etasjer. Timberland, Urban, og Din Sko er noen av de butikkene du kan besøke i Bogstadveien 3 og 5.

Dessuten kommer en stor konkurrent til Zara. Den nye kleskjeden Gina Tricot, som ble startet i 1997, har 60 butikker i Sverige og er ekspanderende. De har i rasende fart blitt veldig hot både hjemme og i utlandet. Kjeden ønsker å levere gode moteklær til en billig penge. I følge Melander ligger prisen mellom 50 og 200 kroner for et plagg hos Gina Tricot uten at kvaliteten forringes av den grunn. De arbeider samtidig på samme måte som Zara, altså på den måten at de ikke tar inn ubegrenset med plagg noe som fører til at det blir eksklusivt. Du slipper rett og slett å treffe masse andre med samme klær som deg.


Bogstadveien blomstrer

Alle butikkene har vinduer ut mot gaten og innvendig er den store takhøyden bevart. Den gamle stilen er altså tatt vare på og passer godt med resten av gaten.

Jeg tror det nye butikkhuset vil trekke masse folk. Både til de butikkene som er i bygget, men også til gaten generelt, sier Melander. Han legger til at det i dag er rundt 250 butikker i handlegaten og det er flere nye på vei. For eksempel kommer Miss Sixty og Energie i Bogstadveien 58.

Aldri før har det vært større aktivitet med åpning av nye butikker. Utvalget i shoppinggaten er bedre enn noen sinne og Bogstadveien nærmest blomstrer, sier Melander til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere