RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye eiere med store planer


Eirik Wikstrand er blant de mange ivrige utøverne på Mudo Instituttet Nordstrand. Søndag øvet han sammen med klubbkameratene til «Åpen dag» som går av stabelen tirsdag.
Eirik Wikstrand er blant de mange ivrige utøverne på Mudo Instituttet Nordstrand. Søndag øvet han sammen med klubbkameratene til «Åpen dag» som går av stabelen tirsdag.
Etter å ha vært nærmere 30 år i klubben, har omsider Morten Drage og Erik Båreim tatt over eierskapet av Mudo Instituttet Nordstrand.

KARLSRUD: Mens Drage har en fartstid på rundt tolv år på Instituttets avdeling på Nordstrand, har Båreim vært der i snart tyve år. Nå er de glad de har fått kjøpt stedet.

Det gikk i orden 1. august. Det er en drøm å leve av hobbyen, sier Drage som er daglig leder i klubben.

Flere tilbud

Nå tar Drage og Båreim sikte på å få til et mer komplett tilbud.

Nå har vi begynt med kickboksing, noe som forhåpentligvis blir populært. Der skal vi ha kurs for både nybegynnere og videregående. På sikt håper vi også å få kurs i hapkido, som er en koreansk kampkunst, forklarer Drage som uansett er sikker på taekwondo fortsatt kommer til å være den klart største kampkunsten.

Den senere tiden har også Mudo-gruppa på Nordstrand pusset opp lokalene og blant annet fått én sal til på plass, noe som helt klart er nødvendig.

Ønsker flere folk

Vi har ligget stabilt rundt 300 medlemmer de siste årene, men vi har vært oppe i 400 tidligere, så vi ønsker å ha enda flere folk her, sier Drage.

Mudo Instituttet har utøvere i alle aldre helt fra yngstemann på fem til eldstemann som er godt oppe i 60-årene.

På det yngste partiet vårt, som er for barn i alderen fem til åtte år, er det mest lek. For dem er høydepunktet belteseremonien, der de gradererer til bedre belter, sier Morten Drage.

PS! Tirsdag klokken halv syv er det «Åpen dag» hos Mudo Instiuttet. Der skal noen av klubbens aktive utøvere vise frem noen av sine kunster til de som er nysgjerrige på klubbens tilbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere