RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye fjes i Sagene

Syv nye spillere er på plass på damelaget til Sagene innebandy. For noen uker siden gikk laget helt til topps i en stor turnering i Praha.

BJØLSEN: Forrige sesong tapte Sagene NM-finalen for Tunet. Veteranen Solfrid Lindan tror det kan bli tøft å gjenta den bedriften i år.
Jeg tror ikke vi er noen gullkandidat i år. Vi har veldig mange nye spillere, og trenger tid på å bli samkjørte, sier Solfrid.

Sølv er bonus

Hva tror du Sagene er gode for?
Bronse kan vi nok ta, men sølv er bonus. Tunet, Holmlia og Sveiva er nok favoritter, sier 32-åringen.
Grunnen til at Solfrid ikke så veldig optimistisk er at Sagene har mistet to av sine beste spillere fra forrige sesong. Maria Persson har flyttet hjem til Sverige og Marie Solvoll Lyby har lagt opp.
De var poengplukker nummer to og tre på laget vårt i fjor, og dannet gullrekka sammen med "Myggan". Klart vi kommer til å merke det, for de fungerte perfekt, sier Solfrid.
Men Sagene har også fått mange nye lovende spillere i stallen. De syv nye er Mia Sandvik (Gullheden, Sverige), Beate Olsen (Holmlia), Tale Berntsen (Gjøvik), Kristin Robertsen (Tunet), Maria Amundsen (Slevik), Jorunn Langholen (Nor-92) og Ida Løvold (Nor-92).

Vant i Praha

For snaut tre uker siden var damelaget på tur til Praha i Tsjekkia. 45 lag deltok, og turneringen var delt inn i to nivåer - elite og bredde.
Vi meldte oss på i breddeklassen fordi vi hadde med to eksterne spillere (Lotte Nesbakken og Sandra Sjöberg), forteller Solfrid.
Men Sagene gjorde det bra, og vant hele cupen etter å ha slått et slovensk lag i finalen.
Det var først og fremst en sosial tur, men det var kjempegøy å vinne, sier Solfrid, som har spilt innebandy i Sagene siden hun var 23 år. Før den tid spilte hun både fotball, rinkbandy og bandy i samme klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere