Nye frø på Bjølsen

I sommer har ungdommer fra nærmiljøet hatt som sommerjobb å pynte opp Bjølsenparken og Torshov aktivitetshus. Fredag viste de fram resultatet.

BJØLSEN: Organisasjonen Change The World har i samarbeid med Sagene bydel stått bak det innovative prosjektet, hvor ungdommene har deltatt gjennom hele prosessen.

Fargerikt

I Bjølsenparken har det i løpet av sommeren dukket opp nye blomster- og grønnsaksbed i spennende former og farger. Ungdommene har i stor grad stått for både planlegging, gjennomføring og evaluering av prosjektet på egenhånd.

Nestleder i bydelsutvalget, Jan Fredrik Pedersen (SV), er imponert.

Det er utrolig gøy å se hva dere har fått til. Vi i bydelsutvalget er glade for alt som skjer av positiv aktivitet i området, skryter han til ungdommene som er med og viser fram.

Gøy å jobbe

Muhammad Sadiq (18) har kost seg på jobb gjennom sommeren, selv om han måtte male aktivitetshuset på Torshov en ekstra gang.

Naboene likte ikke at det ble malt gult, så da måtte vi male over med rød farge, smiler han, men skryter likevel av opplegget.

Det har ikke vært noe stress. Dessuten har vi fått lov til å bestemme mye selv, noe som har gjort jobben mer spennende, synes han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.