Nye grøss for barn og unge

Tore Aurstad og Carina Westberg byr nok en gang på spenning i «Knask eller knep».

Tore Aurstad og Carina Westberg byr nok en gang på spenning i «Knask eller knep». Foto: Foto: Trine Dahl-Johansen

Dersom ungene ikke har fått nok av spenning under halloweenfeiringen kan du be dem kikke på to nye bokgrøssere for barn og ungdom.

TØYEN: Tore Aurstad og Carina Westberg har nå kommet med den fjerde boka om Tuva og Simen.

Boka heter «Knask eller knep» og denne gangen feirer de halloween hos en venn på Abildsø. Utenfor huset hans finner de et trusselbrev. Simen avfeier det hele som tull, men Tuva er urolig.

Sent på kvelden dukker det plutselig opp noen ukjente menn på jakt etter noe langt mer verdifullt enn godteri. Plutselig er Tuva og Simen midt oppi nok et livsfarlig eventyr.

Spenning

Boka til tøyenbeboerne er i Cappelen Damms Løve pluss-serie og er for dem som kan lese selv. Den er illustrert av Astrid Hansen.

De to bokdebuterte sammen allerede i 2004. Så langt har de i forfatterskapet hatt en forkjærlighet for grøss, spenning og mysterier.

Begge jobber som oversettere ved siden av skrivingen.

Fantasy

Tore Aurstad er også ute med en grøsser på egen hånd denne høsten. Den er i Cappelen Damms Ego-serie, som er kvalitetsbøker for de som er unge.

Boka har fått tittelen «Ormeøyet» og er en fantasybok. Og som i all fantasylitteratur; her kan alt skje!

Artikkelen fortsetter under bildet

FANTASY:

Fremmede hærfolk har inntatt Alna. Da Pias onkel blir satt i Vargtårnet er hun helt alene. En hel verden er i ferd med å bryte sammen og Alnas fremtid ligger i hendene på den 14 år gamle jenta. For å redde seg selv og hele den verden hun kjenner, må hun reise dit hærfolkene kommer fra. Reisen starter bak et forheng i et rom uten vinduer. Og ved reisens mål venter en oppdagelse så utrolig at den rokker ved alt Pia tror hun vet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag