Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye Høyre-topper fra Oslo vest

Finansbyråd, Kristin Vinje (H), er sterkt engasjert nårhun snakker om et kunnskapsløft i Oslo. – Vi vil at Oslo skal bli en kunnskapsby.
Finansbyråd, Kristin Vinje (H), er sterkt engasjert nårhun snakker om et kunnskapsløft i Oslo. – Vi vil at Oslo skal bli en kunnskapsby. Foto: Arkivfoto
Nicolai Astrup og Kristin Vinje ble valgt som henholdsvis leder og nestleder i Oslo Høyre denne helgen.

NORDRE AKER: Byråd for finans og Nordre Aker- beboer, Kristin Vinje karret til seg nestledervervet under Oslo Høyres årsmøte lørdag. Lederen ble Nicolai Astrup, som selv er vokst opp i nabobydelen Vestre Aker, og som nå bor på Frogner. Den nyvalgte lederen har mange ambisjoner for partiet.

– Det som er viktig for oss er å fortsette den positive utviklingen med høyt aktivitetsnivå for å ha et godt utgangspunkt til Stortingsvalget i 2013,

– Jeg gleder meg veldig. Hovedoppgaven er å bidra til et regjeringsskifte ved valget i 2013, sier nyvalgt nestleder i Oslo Høyre som også er finansbyråd, Kristin Vinje.

Hun ser fram til å jobbe med alle de engasjerte og kompetente menneskene i partiet, og får nok å ta fatt på i sin nye jobbhverdag. Hun trekker fram at det bor mange småbarnsfamilier i Bydel Nordre Aker, og at gode skoler og barnehager blir en videre viktig prioritering for partiet framover.

– Også huser jo bydelen mange viktige kunnskapsinstitusjoner, som vil merke våre prioriteringer, sier hun og sikter blant annet til universitetet på Blindern.

Innovasjon og forskning blir særs viktige satsningsområder for partiet i tiden framover.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!