RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye innbrudd i villaer på Nordstrand

I fjor jobbet Manglerud-politiet ganske intenst med villa-innbrudd, og de fant frem til gjerningsmenn. Nå kommer nye meldinger.

Nordstrand/Ljan: Vi hadde temmelig mange villa-innbrudd i kretsen vår i fjor, men tips fra beboere og godt politi-arbeid ga resultater, sier etterforskningsleder Inge Sundeng på Manglerud politistasjon. Nå har vi fått noen meldinger igjen, og setter omgående igang tiltak for om mulig å få til pågripelser.

Sundeng ser nemlig ikke bort fra at de siste innbruddene kan ha en viss sammenheng.

Tirsdag morgen kom det inn to innbruddsmeldinger. I et hus i Birgitte Hammers vei på Ljan var lister fjernet far et vindu, og tyv(er) hadde vært inne. Hva som eventuelt ble stjålet, hadde politiet ikke oversikt over da Nordstrands Blad hadde kontakt tirsdag formiddag.

I et hus i Åsdalsveien hadde nok et eller annet skremt de som forsøkte å komme seg inn for der ble det med et forsøk.

Vi ser likhetstrekk, og vi lærte i fjor hvordan vi best kan sette inn tiltak, sier Sundeng som ber eventuelle vitner å ta kontakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere