RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye jenter til Oslo

Kristine Fossen (20) fra KFUM Stavanger og Birgitte Blitzner (20) blir sannsynligvis lagvenninner med Ragnhild Aas i Oslo Volley neste sesong.

Ekeberg: Sølvjentene fra Oslo Volley satser friskt også neste sesong, og målet er å skyve suverene Kol ned fra tronen.

I helgens Ekeberg Cup debuterte de to ungjentene Kristine Fossen og Birgitte Blitzner, og mye taler for at begge blir å finne i Oslo Volleys drakt neste sesong.

Jeg kommer helt sikkert til å spille for Oslo Volley, for samboeren min og jeg skal flytte til Oslo for å studere og jobbe, forteller Kristine, som har spilt for KFUM Stavanger denne sesongen.

Når det gjelder Birgitte er det litt mer usikkert, for hun er avhengig av å komme inn på skole i Oslo før hun flytter på seg.

Jeg har søkt på Idrettshøyskolen, og kommer jeg inn der så spiller jeg for Oslo Volley. Hvis de vil ha meg da, sier Birgitte, som har spilt mest beachvolleyball de siste sesongene.

På lag

Beachvolleyball spiller Kristine også, og hun spiller sammen med Oslo Volleys kaptein Ragnhild Aas (22).

Vi har akkurat begynt å spille sammen nå, og spilte vår første turnering på lørdag, forteller Ragnhild.

Jentene ble nummer tre i turneringen som ble spilt på Finstad på Eidsvold.

Skal dere satse på beach?

Vi kommer i hvert fall til å spille noen turneringer, og vi skal hvert fall være med i verdensserien i Stavanger og i en EM-runde i Valencia, forteller Ragnhild.

Når det gjelder neste sesong innendørs, så er Ragnhild optimist.

Det ser ut som Koll mister en del spillere, så målet må bli å ta et steg videre. Jeg tror kanskje at NTNUI Gløshaugen blir tøffest, sier Ragnhild Aas. I helgens Ekeberg Cup fikk Oslo Volley lett motstand. Som eneste påmeldte lag i eliteklassen ble laget flyttet ned i dameklassen, og der var det stor forskjell på nivået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere