RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Nye» Kåffa berget poeng


Ballelegant: Mye ansvar hviler nå på Cato Valøy sine skuldre etter at flere spillere har forlatt Kåffa. Mot Nardo viste han tidvis sin eminente teknikk, en egenskap som fort gjør at også han blir plukket opp av en Tippeligaklubb
Ballelegant: Mye ansvar hviler nå på Cato Valøy sine skuldre etter at flere spillere har forlatt Kåffa. Mot Nardo viste han tidvis sin eminente teknikk, en egenskap som fort gjør at også han blir plukket opp av en Tippeligaklubb Foto: Foto: Thomas Granerød
KFUM har mistet hele fem spillere i sin ordinære startoppstilling, men resten av laget tok ansvar og berget poenget mot Nardo.

EKEBERG: Mye av det spillet som har kjennetegnet Kåffa - og gjort dem til et av topplagene i 2. divisjon de siste årene, har fått seg n ørliten knekk ettersom nær halve førsteelleveren nå er borte.

Del på Facebook

Dette gir naturligvis rom for nye unge talenter, noe klubben er godt kjent for å ha. Men, det tar nok tid å forme denne nye generasjonen av spillere.

Mot Nardo i lørdagens hjemmekamp svingte prestasjonene veldig, men innsatsen var upåklagelig.

-– Vi misser på de enkleste tingene litt for ofte og har for mange personlige feil som førte til farlige brudd for Nardo, men jeg er godt fornøyd med måten vi avslutter kampen på, forklarer trener Eivind Arnevåg etter kampslutt.

Tenker ikke på opprykk

Før lørdagens oppgjør mot Nardo lå KFUM på en meget solid fjerdeplass på tabellen, med kun fire poeng opp til tabelltopp.

Med et nær sagt nykomponert lag med mange unggutter, har nok ambisjonsnivået om å nå Adeccoligaen roet seg betraktelig, i hvert fall for trener Arnevåg;

- Opprykk er ikke noe fokus for oss nå, og vi ofrer ikke det temaet så mange tanker. Dog er dette laget gode nok til å slå hvilket lag som helst i denne divisjonen, men som sagt, opprykk er ikke et tema selv om vi ligger godt an på en meget jevn tabell, avslutter Eivind Arnevåg til Nordstrands Blad.

En bauta blir borte

I tillegg til spillere som Stian Sortevik (Hønefoss), forsvinner også lagkaptein og forsvarsbauta Thomas Sæther etter neste bortekamp. Han skal studere i Israel.

Sæther har preget divisjonen i flere sesonger og vil bli et virkelig savn for klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere