*Nettavisen* Nyheter.

«Nye» Kjelsås

I lørdagens oppgjør mellom Kjelsås og Åmot var vi vitne til en aldri så liten fotballrevolusjon.

Sognsvann: Kjelsås var til tider imponerende gode i årets første kamp og lagets nye trener, Jan Aksel Opsahl Odden, var tydelig lettet etter debuten.
Laget går igjennom en stor omstillingsprosses om dagen, og det var derfor veldig moro å se at vi fikk til kombinasjoner vi har trent på i forkant, sier han fornøyd.
Stig Mathisen sluttet i høst som Kjelsås-trener etter 14 år, og Jan Aksel Opsahl Odden er mannen som nå skal utvikle laget videre. Og Kjelsås har ting på gang. Det er det ingen tvil om.
I motsetning til å slå langt fikk vi se et svært spillende hjemmelag, som hele tiden var opptatt av å skape rom for hverandre.

God teknikk


Kjelsås stilte til kampstart uten noen av sine mest sentrale spillere, men dette hindret ikke laget i å varte opp med god fotball.
I dag ville vi virkelig vinne. Vi har masse potensialet i denne spillergruppa og mange teknikere, sier Opsahl Odden og fortsetter:
Fram mot seriestart blir det viktig å få gutta til å bruke teknikken effektivt, der har vi fortsatt mye å gå på.

Forsterkninger?

I følge Jan Aksel Opsahl Odden har spillegruppa vært toppmotivert siden han tok over roret.
Vi er gira alle sammen. Sånn må det også være på dette nivået, sier han.
Om klubben kommer til å hente inn noen nye spillere før seriestart er fortsatt uvisst.
Vi ser etter forsterkninger, og det er helt naturlig. Men det blir aldri aktuelt å hente inn spillere som ikke vil heve laget betraktelig, avslutter Jan Aksel Opsahl Odden til Nordre Aker Budstikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.