RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Nye» Korsvollbanen ikke nok!

Korsvoll Ap tror ikke "nye" Korsvollbanen får nok plass. Alternativer til Havnajordet bør utredes, sier Terje Grytbakk.

KORSVOLL: For noen uker siden påla Friluftsetaten Korsvoll IL å slutte med organiserte treningsaktiviteter på Havnajordet.

Etter blant annet lokalt press grep byråd for miljø- og samferdsel, Peter N. Myhre (Frp) inn i saken, og treningen fikk fortsette på området. Men det er bare til den "nye" Korsvollbanen, inkludert en ny kunstgressbanen for 7'er fotball, står klar.

Korsvoll Ap tror likevel ikke "nye" Korsvollbanen vil gi nok treningsmuligheter, særlig for fotballgruppa, og partiet vil fremover være med å jobbe for å sikre treningsmulighetene for det lokale idrettslaget.

Vi tror ikke en ny kunstgressbane vil løse plassproblemene til Korsvolls fotballgruppe. Derfor bør arbeidet med å utrede alternativer til Havnajordet starte nå, sier leder av det lokale Ap-laget, Terje Grytbakk, som også sitter i bydelsutvalgset (BU).

Grindasletta kan, med rydding og planering, være aktuell. Men det vil koste en del penger. Uansett, hvis ikke andre alternativer til Havnajordet kommer på plass, vil Korsvoll Ap jobbe videre for at Havnajordet kan fortsette som treningsområde for fotballgruppas yngste medlemmer, også etter at den "nye" Korsvollbanen står klar, sier Grytbakk.

Leder for Korsvoll Fotballgruppe yngres avdeling, Dag Ingvaldsen, bekrefter at det fortsatt vil være behov for ekstra treningsmuligheter for de yngste spillerne, selv med "nye" Korsvollbanen på plass.

Og Grindasletta er et brukbart alternativ til Havnajordet, men det vil trenge betydelig arbeid og investeringer før området kan ferdigstilles, og det kan spilles fotball der. Og det er midler vi foreløpig ikke har, sier han, og legger til at fotballgruppa er veldig takknemlig for at det lokale Arbeiderpartilaget støtter idretten med sitt engasjement.

Men fortsatt håper vi på at Friluftsetaten snur permanent i forhold til Havnajordet, som blir brukt av hele 300 barn per uke. Likevel, vi bruker jo bare området til sammen 8 10 uker i året. Å stoppe denne aktiviteten må jo samfunnsmessig være idioti, sier Ingvaldsen, og legger til at idrettslaget aktivt oppfordrer foreldre til å få barna frem til trening på Havnajordet på annen måte, enn med bil, for blant annet å spare nærmiljøet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere