*Nettavisen* Nyheter.

«Nye» Nordre Aker Budstikke lanseres i slutten av januar

Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup har jobbet som journalister i Nordre Aker i mange år, og skal drive Nordre Aker Budstikke videre på www.nab.no.

2015 er året Nordre Aker Budstikke tar steget over til å bli en ren nettavis. De nye sidene lanseres på nab.no i slutten av januar.

Nordre Aker Budstikke kom ut med sin siste papirutgave i desember 2014.

I 2015 relanseres lokalavisen som en ren nettavis på www.nab.no. Sidene går i disse dager gjennom en ansiktsløftning, og «nye» nab.no relanseres i slutten av januar.

Det er selskapet Lokalmedia som overtar driften av Nordre Aker Budstikke fra Mediehuset dittOslo og Amedia. Bak Lokalmedia står journalistene Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup, som har jobbet i Nordre Aker Budstikke og dittOslo i nærmere ti år. På salgssiden er Ole Narverud med, som også har mange års erfaring fra dittOslo.

LES OGSÅ: Slik blir Nordre Aker Budstikke i 2015

Nyhetsfeed og nyhetsbrev

Som nettavis vil Nordre Aker Budstikke daglig oppdateres med nyheter fra lokalmiljøet. Du kan følge oss på Facebook for å få nyhetsvarsler i feeden din, og på Twitter.

Du kan fortsatt få «avisen» ukentlig, men i din digitale postkasse. Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev.

Fyll ut skjemaet nederst på siden, eller send oss en e-post. Nyhetsbrevet blir sendt ut ukentlig med ukens beste saker. Det første nyhetsbrevet kommer i slutten av januar.

Tips oss!

Tips redaksjonen: Karl Andreas Kjelstrup (905 84 362) eller Kristin Tufte Haga (917 01 817).

For salgshenvendelser, kontakt Ole Narverud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag