RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye penger til ridehus


Manglet 200 000: Bydelsutvalget trådte støttende til da Søndre Aas kjøre- og rideklubb manglet 200 000 kroner til isolasjon av ridehuset som skal bygges. Arne Vidar Jenssen
Manglet 200 000: Bydelsutvalget trådte støttende til da Søndre Aas kjøre- og rideklubb manglet 200 000 kroner til isolasjon av ridehuset som skal bygges. Arne Vidar Jenssen
Bydelsutvalget besluttet å avsette 200 000 kroner av Oslo Sør-midlene til isolering av ridehuset på Søndre Aas gård.

Holmlia:SV fremmet forslaget om å avsette pengene på BU-møtet sist torsdag og fikk fullt gjennomslag.

Det er viktig at vi kan bli enige om dette før byggingen av ridehuset begynner. Dersom vi ikke får behandlet dette raskt vil det føre til ekstra utgifter om vi skulle ønske å isolere i etterkant, sa Liv Jorunn Eriksen (SV).

Søndre Aas kjøre- og rideklubb hadde i forkant levert et forslag til tiltak om isolering av ridehuset. I deres innspill begrunnet de dette med at isolering ville utvide mulighetene for funksjonshemmede til å drive terapiridning. I SV sitt forslag er det lagt til at "en isolert hall vil gi bredere et væruavhengig tilbud for alle barn og unge i området, samt bedre arbeidsforhold for ridelærerne".

I forslaget til rideklubben var isoleringen kostnadsberegnet til 1 million kroner. Etter innkommet anbud manglet 200 000 kroner, og det er altså dette beløpet bydelsutvalget nå har besluttet å dekke inn ved å bruke noe av investeringsmidlene til Oslo Sørmidlene. Dette er en viktig sak der vi må handle fort slik at arbeidet kan komme i gang. Saken vil bli oversendt byrådet snarest, sa bydelsutvalgets leder Teddy Kjendlie (H).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere