*Nettavisen* Nyheter.

Nye problemer på vinterføre

  Foto: Illustrasjonsfoto

Også denne uken har glatte veier skapt problemer på veiene våre.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Heldigvis ingen meget alvorlige forhold, men nok til å skape problemer.Tidlig mandag morgen kjørte to biler i hverandre på E6 innover ved Skulleruddumpa. Ingen personskader, men de to berørte førerne syntes tydeligvis det var greit å gjøre «kontorarbeidet» i venstre kjørebane. Dermed vokste køen raskt bakover.

Da politiet kom til stedet, var partene borte, og køen begynte å sige igjen.

Men kø var det altså, og det setter tålmodigheten på prøve.

En klarte ikke å styre seg og tok veiskulderen innover frem mot Klemetsrud. Det oppdaget politiet. Den 43 år gamle føreren fikk tilbud om forenklet forelegg, men nektet. Dermed fikk han en anmeldelse på seg.

Tirsdag ettermiddag var det på Mosseveien ved Hvervenbukta glatt vei som førte til problemer. En bil endte i autovernet. Ingen direkte personskader, men den 59 år gamle kvinnelige sjåføren følte seg uvel. Bilen måtte taues bort, og så kom veivesenet med saltbil.

Onsdag formiddag ble en bil påkjørt bakfra på E6 innover ved Mortensrud. En 40 år gammel dame ble kjørt til legevakten med ryggsmerter. Viking måtte ta seg av begge bilene.


Andre saker fra Manglerudpolitiets logg:

Kjørte seg fast

BØLER: En stor bil satte seg fast i Tor Jonssons vei på Bøler mandag morgen. Den kom ikke forbi en parkert bil i en sving, og dermed kom den verken frem eller tilbake.

Personbil-eieren kom etter hvert og fikk flyttet den sperrende bilen - og da løste det seg.

Elg i veibanen

ÅSLAND: Mandag kveld forvillet en elg seg inn på E6 ved Åsland. Den forsøkte å komme seg opp fjellsiden, men måtte etter hvert finne seg en noe slakkere skråning ut av veiområdet. Den var borte da politiet kom tilostedet.

Uten førerkort

BRYN: Natt til tirsdag stoppet politiet en bil i Østensjøveien ved Bryn senter. Den 64 år gamle mannlige sjåføren hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt for det.

Skremte damer

MANGLERUD: Klokken 04 tirsdagsnatten ble det meldt om at en mann fulgte etter to godt voksne damer i Beiteveien på Manglerud. De ble så skremt at de søkte tilflukt på bensinstasjonen. Men mannen fulgte etter, og her forsynte han seg også med varer.

Politiet kom etter hvert til stedet og pågrep en 28 år gammel mann. Han ble kjørt arresten. I dette forholdet vil utlendingsloven også bli knyttet til mannen.

Tatt med hasj

OPPSAL: Tirsdag ettermiddag ble en 23 år gammel mann pågrepet ved Trasophallen. Han hadde noe hasj på seg, og ble anmeldt.

I blindsonen

RYEN: Ingen personskader, men en liten personbil mot en stor trailer er «rått parti».

Dette var forholdet på E6 ved Ryen tirsdag kveld. Trailerføreren så ikke personbilen da han skulle skifte fil, og dermed kjørte han på.

Kom opp av grøfta

RYEN: Litt over klokken 01 natt til onsdag oppdaget en politipatrulje at en mann kom opp av grøfta mot E6 ved Ryen. Han ble tatt med til sentralarresten. Han hadde nemlig ikke ID. 31-åringen (?) vil bli undersøkt i forhold til utlendingsloven.

Bot for isete ruter

SKULLERUD: Politiet stoppet torsdag ettermiddag en bil i General Ruges vei ved Skullerud skole. Den 22 år gamle føreren fikk et forenklet forelegg for å ha kjørt bil med tilisete ruter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag