RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye skilter


Dette skiltet åpner for at SATS-kundene kan stå uten parkeringsbevis i 10 minutter mens de er inne og henter parkeringslapp.
Dette skiltet åpner for at SATS-kundene kan stå uten parkeringsbevis i 10 minutter mens de er inne og henter parkeringslapp.
Det er kommet opp nye skilter etter at Lokalavisen Groruddalen skrev om misfornøyde kunder som hadde blitt bøtelagt.

TVEITA: Lokalavisen Groruddalen har tidligere skrevet om flere tilfeller hvor folk mente de urettmessig hadde fått parkeringsbot av parkeringsselskapet A1 Security mens de trente hos SATS Hellerud.

Rolf Rasmussen fikk boten slettet etter telefonkontakt med parkeringsselskapet A1 Security, som håndhever parkeringsbestemmelsene i området.

Opp i forliksrådet

John Jacobsen venter på at hans sak skal tas opp i forliksrådet.

Jeg fikk et brev fra dem 20. februar hvor de opprettholdt kravet, og truet med forliksrådet. Dette har jeg svart dem på, men har ikke hørt noe mer etter det. Men jeg er innstilt på å møte dem i forliksrådet dersom de vil det, sier Jacobsen.

De nye skiltene presiserer hvilke parkeringsregler som gjelder. Likevel fortsetter klagene.

Svenn Kjetil Ryen fikk parkeringsbot 6. mars etter at han kom til å skrive feil dato på parkeringslappen.

I all hast skrev jeg dessverre 6/2-08 i stedet for 6/3-08, og riktig klokkeslett. Det burde fremstå som rimelig åpenbart for en parkeringskontrollør at jeg faktisk parkerer lovlig, men har gjort en liten glipp. Jeg samler i hvert fall ikke på parkeringslapper fra måneden før, som tilfeldigvis også har korrekt klokkeslett. Når man da ilegger gebyr blir dette kun for å høste penger på stedet, og ikke opp mot det formålet kontrollen faktisk skal ha, sier Ryen.

Vil unngå nye klager

Ryen har etter kontakt med kredittselskapet Oslo Creditservice blitt bedt om å skrive en mail hvor han klager på boten. Utfallet av klagen er ennå ikke kjent.

Daglig leder i A1 Security Roy Fjeld opplyser at de har satt opp nye skilter som klart og tydelig forklarer parkeringsvedtektene.

Dette har vi gjort for å imøtekomme kundene, og unngå liknende situasjoner i framtiden. Ut over dette har jeg ingen kommentar, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere