RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GRASIØS LYKKE: Danseelvene Stephanie Richard og Eirik Dahlen Stiksrud gjør et godt løft under trening på Bårdar Akademiet. I bakgrunnen sees Madeleine Fairminer og Pia Eliassen. I avgangsforestillingene 8. og 9. juni vil de vise seg fram fra sin beste side.
GRASIØS LYKKE: Danseelvene Stephanie Richard og Eirik Dahlen Stiksrud gjør et godt løft under trening på Bårdar Akademiet. I bakgrunnen sees Madeleine Fairminer og Pia Eliassen. I avgangsforestillingene 8. og 9. juni vil de vise seg fram fra sin beste side. Foto: ALLE FOTO: LARS WEIMOTH

Nye stjerner i sikte

Bårdar Akademiet utdanner profesjonelle dansere og musikalartister. Nå skal de vise seg fram for alvor.

OSLO: Hvert år kommer 400 på audition med håp om å kapre en av de høythengende studentplassene. Bare ti prosent får den gledelige beskjeden om at de får tilbringe tre år i skolens lokaler for utdannes innen dans eller som musikalartist.

Mange av skolens tidligere elever er nå profesjonelle sceneartister.

Forestillinger i juni

I disse dager forbereder avgangsklassene sin store finale, med avsluttende åpne forestillinger: Musikkteater- og musikaldanslinjene tråkker til 6. og 7. juni på Edderkoppen Teater med utdrag fra musikalkomedien «A Little Night Music» og den egenkomponerte andre akten; «Fra Oslo til Broadway.

Danseelevene viser en variert forestilling 8. og 9. juni på Chat Noir.

– Forestillingen inneholder koreografier innenfor moderne-, jazz- og samtidsdans, forteller instruktør Jan Ivar Lund.

Del på Facebook

Stolt sjef

Freddy Haugan eier Bårdar Akademiet og jobber som salgs- og markedssjef. Han er like rørende stolt hvert år over elevene:

– Her kan en se Norges kommende stjerner, sier han med patos før han trekker pusten og legger til:

Vi har fantastiske dansere, gode skuespillere og flotte sangere. Forestillingene er varierte og på et høyt nivå. De viser nye ting og trender for framtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere