RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye tider for Veitvet


Veivtvet senter vil gjennomgå forandringer.
Veivtvet senter vil gjennomgå forandringer. Foto: FOTO: Alexander Synstad
Plan- og bygningsetaten (PBE) inviterer til folkemøte på Veitvet i morgen kveld, torsdag. Omfattende planer for Veitvet og Sletteløkka skal presenteres.

VEITVET: Det er planlagt mange planer og prosjekter langs Veivtvetveien. PBE har laget et områdeprogram for Veitvet og Sletteløkka. Samtidig er også et forslag om nye Veitvet skole klart.

Planene skal presenteres under et folkemøte i Det chilenske kulturhus på Veitvet senter i morgen kveld. Møtet begynner klokken 18.

Det kommer til å bli mye fokus på det såkalte «Perlekjedet» gjennom Veivet og Sletteløkka. Denne planen skal legge rammene for utvikling av lokale prosjekter og «perler» i området. Prosjektene og planene skal bygge opp under Veitvetveien og «Perlekjedet». Dette er planlagt å være viktige lokale møteplasser.

Dessuten skal dette bli en forbindelse fra dalbunnen og opp til Marka.

Mye på planen

Det er mye som planlegges. Samferdselsetaten planlegger en miljøprioritert gjennomkjøring i Veitvetveien. Statens vegvesen skal pusse opp undergangen ved Trondheimsveien.

Veivet senter skal fornyes og ny Veitvet skole skal bygges.

Dessuten planlegger Friluftsetaten ny turvei opp Bredtvetjordet. Borettslag, elevråd, FAU, kommunale og statlige etater og andre har bidratt med innspill til programmet.

KLIKK HER OG SE INNKALLINGEN TIL MØTET

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere