*Nettavisen* Nyheter.

Nye tider for Veitvet

Veivtvet senter vil gjennomgå forandringer. Foto: FOTO: Alexander Synstad

Plan- og bygningsetaten (PBE) inviterer til folkemøte på Veitvet i morgen kveld, torsdag. Omfattende planer for Veitvet og Sletteløkka skal presenteres.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det vil bli forandringer langs Veitvetveien de nærmeste årene. Foto: FOTO: Alexander Synstad

VEITVET: Det er planlagt mange planer og prosjekter langs Veivtvetveien. PBE har laget et områdeprogram for Veitvet og Sletteløkka. Samtidig er også et forslag om nye Veitvet skole klart.

Planene skal presenteres under et folkemøte i Det chilenske kulturhus på Veitvet senter i morgen kveld. Møtet begynner klokken 18.

Det kommer til å bli mye fokus på det såkalte «Perlekjedet» gjennom Veivet og Sletteløkka. Denne planen skal legge rammene for utvikling av lokale prosjekter og «perler» i området. Prosjektene og planene skal bygge opp under Veitvetveien og «Perlekjedet». Dette er planlagt å være viktige lokale møteplasser.

Dessuten skal dette bli en forbindelse fra dalbunnen og opp til Marka.

Mye på planen

Det er mye som planlegges. Samferdselsetaten planlegger en miljøprioritert gjennomkjøring i Veitvetveien. Statens vegvesen skal pusse opp undergangen ved Trondheimsveien.

Veivet senter skal fornyes og ny Veitvet skole skal bygges.

Dessuten planlegger Friluftsetaten ny turvei opp Bredtvetjordet. Borettslag, elevråd, FAU, kommunale og statlige etater og andre har bidratt med innspill til programmet.

KLIKK HER OG SE INNKALLINGEN TIL MØTET

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.