RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye torg og møteplasser

Østensjøs beboere inviteres nå til å komme med forslag til torg og møteplasser i bydelen.

ØSTENSJØ: Innspillene skal brukes i arbeidet med å utvikle en kommunedelplan for torg og møteplasser i Oslo. Målet er at hver bydel i løpet av de neste fem årene skal oppgradere eller utvikle en ny lokal møteplass.
Fokus vil være på offentlig tilgjengelige møteplasser utendørs. Vi vil legge til rette for et bredt spekter av samlingssteder med ulike aktiviteter og brukergrupper. Tilhørighet, etnisk samhandling, stedsidentitet og sosialt liv i tilknytning til bydelens samlingssteder vil vektlegges, informerer direktør Ellen S. de Vibe i Plan- og bygningsetaten. Bydel Østensjø har nå fått oversendt omfattende kartmateriale som viser mulige torg og samlingssteder.

Tips oss

Mange torg og møteplasser er klart defininerte. Andre er kanskje så uformelle at man ikke tenker på dem som møteplasser. Vi håper derfor at kartmaterialet vil gi et bilde av hvilke møteplasser som finnes, og hvor det er potensiale for nye samlingssteder, sier de Vibe.
Plan- og bygningsetaten oppfordrer nå alle til å komme med synspunkter på hvilke torg og møteplasser du mener bør prioriteres i Bydel Østensjø. Innspillet kan sendes på e-post til torg@pbe.oslo.kommune.no.
Du må også gjerne ringe oss i Nordstrands Blad slik at vi kan følge opp nærmiljøets ønsker om møteplasser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere