RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye vannledninger på Lambertseter


RIGGOMRÅDE: Oslo Vei har innstallert seg på tomten i Cecilie Thoresens vei ved Lambertseter senter.
RIGGOMRÅDE: Oslo Vei har innstallert seg på tomten i Cecilie Thoresens vei ved Lambertseter senter. Foto: Foto: Aina Moberg
Flere eksisterende vannledninger skal skiftes ut med nye rør på Lambertseter.

LAMBERTSETER: Frem til desember 2012 skal Oslo Vei As rehabilitere vann- og avløpsledninger i Skiferveien, Gamlehagen, Radarveien, Raschs vei, Kåres vei, Cecilie Thoresens vei og Østlisvingen.

Ikke stenge veier

Arbeidet skal, i følge anleggsleder Ole Christian Almås, ikke føre til trafikale problemer.

– Vårt mål er at det skal være best mulig flyt i anleggsperioden. I utgangspunktet skal vi bare grave, ikke stenge veiene. Må vi stenge over kortere tid, blir det godt varslet og skiltet med omkjøring, sier han.

Sykkel til arbeid

Utskiftingen av vannrørene skal gjøres ved utblokking, en metode hvor man slipper å grave opp hele grøften for å legge nye rør.

Det gir mindre sjenanse for beboerne i området, og det blir ikke behov for bortkjøring av masser slik som ved tradisjonell graving, opplyser Oslo Vei as.

I og med at Oslo Vei as er sertifisert som Miljøfyrtårn, skal anleggsarbeiderne bruke sykkel mellom riggen i Cecilie Thoresens vei og veien der de skifter ut vannledningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere