RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye veier mot tagging

Oslo kommune har invitert alle byens niendeklassinger til å være med i en filmmanuskonkurranse. Temaet er tagging.

OSLO: Konkurransen er i regi av Byrådsavdelingen for miljø og samferdsel, og er et ledd i kommunens "Stopp Tagging Kampanje". Manuskonkurransen lar ungdommen selv føre ordet i kampen mot hærverk, og fristen for å sende inn bidrag var 1. mars.

For å bli med måtte elevene skrive et manus eller tegne storyboardet til en 30 sekunders kampanjefilm mot tagging. Man kunne jobbe i grupper eller enkeltvis.

Alle de innsendte bidragene blir nå vurdert av en profesjonell jury, og vinneren blir annonsert 17. mars. Det beste manuset blir så produsert av et filmteam i tidsrommet 31. mars til 13. april. Vinneren av manuskonkurransen får anledning til å være med under innspillingen, og det loves også andre fine premier.

Vinnerfilmen skal vises som forfilm til alle forestillinger på Oslo-kinoene i én måned fra den 21. april. Mer informasjon om konkurransen finner du på www.filmmanus.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere