Nye vennskap, stor konsert!

Rockebandet Basic Warning framførte den nye låta det har laget sammen med rapperen Arbaz Farooq. På bildet har Basic med seg fra venstre Alexandra, Julie og Arbaz, alle finaledeltakere i MGP jr 2010.

Rockebandet Basic Warning framførte den nye låta det har laget sammen med rapperen Arbaz Farooq. På bildet har Basic med seg fra venstre Alexandra, Julie og Arbaz, alle finaledeltakere i MGP jr 2010. Foto: Foto: Thorkild Gundersen

Deltakelse i MGP jr. har åpnet dører inn i det musikalske landskapet for artistene. Det har også åpnet for nye vennskap.

Alexandrea Rotan tok pusten fra publikum med sin klare stemme. Foto: Foto: kaja Stabursvik

Mumier, monster og mammaer koste seg på konsert på Sinsen Kultursenter. Foto: Foto: kaja Stabursvik

Basic Warning. Foto: Foto: Kaja Stabursvik

SINSEN: Ti av 411 bidrag ble plukket ut til å delta i MGP jr. i september. Med dette startet det som forhåpentligvis skal bli en lang musikalsk reise for de unge talentene.

En pangstart uten like med konsert i Oslos storstue har åpnet opp for flere konserter og gode vennskap med de andre MGP jr.-deltakerne.

Samarbeid

Spesielt tre av artistene fikk ekstra god kontakt, og det var gutta i bandet Basic Warning, rapperen Arbaz Farooq (14) og sangjenta Alexandra Rotan (14).

– Da vi satt på bussen med NRK på utflukt til Trondheim før MGP jr. ble vi enige om at vi ville samarbeide med Arbaz. Og da vi hørte stammen til Alexandra fant vi ut at vi ville samarbeide med henne også, sier Basic Warning-vokalist Jacob Gundersen (13).

Og samarbeid ble det. Nå har Arbaz og Basic Warning spilt inn en ny låt der rock og rap går hånd i hånd.

Kontakt via facebook

Etter MGP-eventyret har de tre artistene holdt kontakt via facebook, og da alt oppstyret rundt MGP jr. hadde lagt seg og støtteapparatet fra NRK hadde trukket seg ut, tok de tre artistene saken i egne hender.

Søndag holdt de en felles konsert på Sinsen Kultursenter.

Fulgt opp av NRK

At de tre artistene i tillegg til å holde kontakten, arrangerte en felles konsert i helga, synes NRK-staben fra MGP er kjempeflott. De møtte mannsterke opp på konserten for å høre på de unge talentene. Det setter artistene pris på.

– NRK har vært helt fantastiske og veldig profesjonelle. De hadde kontroll på hver minste detalj, sier Arbaz.

Derfor synes han og de andre artistene det er ekstra stas at MGP-staben følger dem opp ved å komme på konserten på Sinsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag